Geen categorie

Lieve collega’s

✨Elvira’s blog✨

Ken je het gevoel? Je hebt een lange werkdag voor de boeg en je hebt eigenlijk helemaal niet zo veel zin in vandaag. Het enige wat je nog vrolijk maakt zijn je collega’s. Leuke collega’s kunnen zo’n hele dag goed maken.

Nou moet ik zeggen, ik vind zelf dat ik best leuke collega’s heb. Nou weten jullie waarschijnlijk allemaal inmiddels wel dat mijn collega’s ook meteen mijn gezin is. Het fijne daaraan is, ze kennen mij door en door. Ze weten wat ik kan, wanneer ik in mijn kracht sta en op welke punten ze mij kunnen versterken. Los van het feit dat dit mede komt, omdat wij een gezin zijn, is dit een hele mooie eigenschap van een collega.

Wanneer je elkaar kunt aanvoelen en vervolgens versterken, dan kan ik je nu al vertellen dat dat een hele fijne samenwerking belooft.

In mijn geval zit ik met 3 superleuke collega’s waarvan een ieder zijn eigen kwaliteiten heeft. Op de punten waar ik nog wat te leren heb, staat Simone al in haar kracht. Daar waar ik nog moeite mee heb, heeft André het zo voor elkaar en daar waar ik af en toe nog niet weet hoe of wat, ligt er al een plan van Melanie klaar.

We doen alles op deze manier samen en dit heeft dan niet eens te maken met het feit dat wij daarnaast ook nog een gezin zijn. Dit zijn eigenschappen en krachten van bepaalde mensen die wij hebben samengevoegd. En dat kunnen we allemaal!

Wanneer jij een bepaalde droom hebt, hoef je deze weg namelijk helemaal niet alleen te bewandelen. Daar waar voor jou die weg onmogelijk lijkt, is dat voor de ander misschien wel een ‘piece of cake’. En deze mensen heb je nodig om jouw weg misschien wel makkelijker en zelfs leuker te maken. Wanneer je mensen om je heen verzamelt die beschikken over een bepaalde kennis of eigenschap die jij misschien niet hebt, kom je namelijk verder.

Dus, collega’s hoeven een dag niet eens alleen leuker te maken, ze kunnen het ook nog eens een stuk makkelijker voor je maken.
Kies welke mensen jij kunt gebruiken voor jouw pad.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.