Geen categorie

Mijn Motto!

✨Elvira’s blog✨ 

Mijn motto ‘Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat’ kwam dit weekend wel heel goed tot zijn recht.

Dit weekend vierde ik mijn verjaardag op een natuurcamping in de buurt van Grolloo. Samen met familie en vrienden. Iedereen had zijn een eigen tent(je) en wij waren daar natuurlijk met onze camper. Een kampvuurtje, barbecue, lekkere drankjes en een hoop gezelligheid om vervolgens de volgende dag nog meer familie en vrienden te mogen ontvangen.

Klinkt als een topweekend toch?
Nou, dat was het ook!

Alleen pakte het romantische idee van een ‘campingverjaardag’ toch iets anders uit. Het begon namelijk, je raadt het misschien al, ontzettend hard te regenen, te waaien en te onweren. De barbecue werd als een gek onder de luifel geduwd, het kampvuurtje werd spontaan geblust en de kleine tentjes leken bijna in te storten van de hevige regen.

Maaaaar…. gelukkig was daar onze camper, die ruimte genoeg had voor de vriendengroep. Van onder de luifel vandaan kon er hier en daar een worstje en een hamburger naar binnen worden gebracht.

Het schuilen in de camper met drankjes en spelletjes veranderde spontaan in een slaapfeestje, want mijn hemel wat passen er veel mensen in die camper!

Maar ja, de volgende ochtend was alles nat en kreeg ik heel even het gevoel dat mijn verjaardag letterlijk in het water was gevallen.

De voorspelling was dat er nog meer regen zou vallen dus leek het me beter om de rest van de gasten af te zeggen want waarom zou ik familie en vrienden naar dit modderbad laten komen?

En ook daar stonden mijn allerliefste familie en vrienden klaar en wisten direct mijn motto toe te passen. In no time was er een zaal geregeld en versierd, waren er hapjes en drankjes gekocht en was iedereen op tijd op de locatie om mij te verrassen.

Met blinddoek en al mocht ik dit geweldige feest betreden!

Zo dankbaar voor alle lieve mensen om me heen en hoe, juist door de ‘tegenslagen’, mijn dag misschien wel nóg leuker werd dat ik van tevoren had verwacht!

1 Ding is zeker. Dit was een dag (weekend) om nooit te vergeten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.