Andre

Tja, wie is André…..
Een geboren en getogen Groninger die de stad ook nooit meer heeft verlaten, althans nooit de behoefte heeft gehad om ergens anders te wonen.
Waarom zou ik? Ik had er alles. Kleuterschool, lagere school, havo, mts, hts…alles lekker in de stad. Voetballen?…. bij VV Gruno in de stad. Uitgaan?….kroegen en dancings in overvloed in de stad. Vrienden?…..allemaal in de stad.

Zo leerde ik in de stad ook Simone kennen. Zij 17 jaar, ik 21 jaar, en voor mij was ze, en is ze nog steeds, mijn hoofdprijs uit de loterij. Dit jaar vieren we ons 25 jaar huwelijk.
We hebben 2 prachtige dochters op de wereld gezet en ik kan met trots zeggen dat ik een hele gelukkige man en vader ben.

Over mijn werk kan ik heel simpel zijn. Ik ben begonnen bij Tebodin als werktuigbouwkundig ingenieur en nu 28 jaar later werk ik hier nog steeds.
Dit zo vertellend kan ik zeggen dat ik eigenlijk een veilig leventje heb opgebouwd. Nooit verhuisd naar buiten de stad, 25 jaar op één voetbalclub gezeten en meer dan 28 jaar bij dezelfde baas.

In mijn opvoeding was er dan ook maar 1 belangrijke spreuk….”doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”.

En nu SAME4ALL. Waarom SAME4ALL?
Eigenlijk heel simpel. Ik heb een goed leven, dat heb je hierboven al wel gelezen. Maar, het hebben van een goed leven is het grootste gevaar voor het hebben van een geweldig leven. De veiligheid heeft mij altijd weerhouden om de juiste antwoorden op deze vragen te geven:

André, doe jij eigenlijk wel wat je altijd wilde?
Als je mocht kiezen, wat zou je dan het liefste doen?
Als je het LEF zou hebben om iets te veranderen, hoe zou je leven er dan uitzien?

En dat allemaal is SAME4ALL. Heb het LEF en LEEF je mooiste LEVEN.
Ik ben een geboren entertainer, maak mensen altijd wel vrolijk en vind het heerlijk om op de bühne te staan. Dat is SAME4ALL…….doe maar gek, dan doe je normaal genoeg.

Terug naar Wie zijn wij?