Simone

Mijn verhaal

Ik ben geboren in Emmen en vanaf mijn 9de opgegroeid in Groningen.
Ik wist al op jonge leeftijd wat ik wilde worden, namelijk: moeder!
Helaas was daar geen opleiding voor dus ging ik, na de havo, de opleiding MBO-IW doen in combinatie met werken op een peuterspeelzaal. 

Op mijn 17de ontmoette ik André en dat was echt liefde op het eerste gezicht. Inmiddels zijn we meer dan 30 jaar samen. Zoals in elke relatie hebben ook wij ups en downs gekend en dat heeft onze band enorm versterkt. We hebben 2 leuke, ondernemende dochters mogen grootbrengen.  

Na meer dan 10 jaar met veel plezier te hebben gewerkt op de peuterspeelzaal liet mijn gezondheid me in de steek. Na meerdere tromboses kreeg ik in 2001 post trombotisch syndroom, wat voor veel pijn zorgde en waardoor ik weinig kon staan en lopen en afhankelijk werd van de rolstoel. Een moeilijke tijd die uiteindelijk veel moois opleverde. 

Na een paar jaar besloot ik dat ik niet langer patiënt wilde zijn en liet mij doorverwijzen naar een revalidatiecentrum. Na intensieve revalidatie en alternatieve behandelingen ging het steeds beter en kon ik weer nadenken over wat ik wilde doen met mijn leven. Ik ging de opleiding tot massagetherapeut volgen en in 2008 opende ik mijn eigen praktijk waar ik tot op de dag van vandaag mensen help om zich zowel lichamelijk als geestelijk beter in hun vel te laten zitten. 

Mede door mijn ziekte weet ik hoe belangrijk het is om alles uit het leven te halen wat erin zit. Het leven is nou eenmaal geen generale repetitie.

Met SAME4ALL hoop ik mensen te inspireren om vrijer in het leven te staan en om zich niet langer te laten leiden door onzekerheid, angst, belemmerende gedachtes, etc…
Ik hoop je te ontmoeten bij één van onze programma’s.

Terug naar Wie zijn wij?