Elvira

Zie je het al voor je? Een stuiterend blond meisje van 4, vol met verhalen en fantasieën, die samen met haar familie naar haar allereerste musical gaat. Musical ‘Sneeuwwitje’. 
Dat meisje dat was ik. 
Ik zat vol bewondering te kijken naar het prachtige sprookje en na afloop wilde ik maar 1 ding, de prins en prinses ontmoeten. Vol goede moed stonden wij te wachten, tot uiteindelijk de prins en prinses in normale kleren naar buiten kwamen lopen. Dat klopte niet voor mij.
Nadat ik in tranen was uitgebarsten, legde mijn moeder uit dat zij een rol hadden gespeeld in een theaterstuk en hoe dat in zijn werk ging. Vanaf dat moment wist ik het zeker. Ik wil ook mensen vermaken en inspireren als actrice!

En zo creëerde ik een nieuw thuis in het theater. Ik ging naar de jeugdtheaterschool en volgde zanglessen. Een mooie ‘hobby’ zoals velen tegen mij zeiden. Maar toen duidelijk werd dat ik de theateropleiding wilde gaan volgen werd ik voor gek verklaard. ‘Theater is toch een hartstikke onzeker vak?’ of: ‘theater? Daar kun je toch geen geld mee verdienen!’. Iets dat vaak wordt gezegd. 
Maar toen kwam de belangrijkste vraag: ‘word ik er gelukkig van?’. De vraag die ik aan mezelf stelde, omdat mijn ouders mij altijd hebben geleerd: volg je hart en doe wat JOU gelukkig maakt. Het antwoord op die vraag? Een dikke, vette, overtuigende JA!
Hoe mooi is het dat ik wel degelijk geld kan verdienen met hetgeen dat mij gelukkig maakt.

Dus daarom zal ik binnen SAME4ALL mijn geluk en inspiratie overbrengen. En dat mag ik doen samen met mijn geweldige familie!

Terug naar Wie zijn wij?