Melanie

Mag ik mijzelf proberen te omschrijven in 1 woord? Laat me even nadenken… ik zit te twijfelen tussen 3 woorden… ik weet even niet welke van de 3 ik moet kiezen… 

Misschien geeft dit direct al een goed beeld van mijzelf.
Ik, Melanie Bolhuis, vind het verschrikkelijk moeilijk om keuzes te maken. Inmiddels heb ik in veel situaties een manier gevonden om dit op te lossen. Als ik bijvoorbeeld uiteten ga bedenk ik onderweg al wat ik wil gaan drinken zodat ik niet nog de hele kaart hoef door te spitten op het moment dat iedereen al een keuze heeft gemaakt. 

Maar wat zijn, naast mijn keuzestress, nou eigenlijk mijn kwetsbare eigenschappen en mijn krachtige eigenschappen? Dan denk ik dat mijn kwetsbaarheid is dat ik hoogsensitief ben, en dat mijn kracht is dat ik hoogsensitief ben!

Ja, ik ben snel oververmoeid, ben snel overprikkeld en kan me emoties van anderen sterk aantrekken. Wanneer ík verdrietig ben, kan ik ook echt enórm verdrietig zijn. Maar aan de andere kant, als ik blij ben, dan ben ik ook enórm blij. Ik kan anderen goed aanvoelen en ik kan me heel goed inleven in andere mensen. Ik stap overal met de volle 1000% in en geef alles wat er in me zit. Dit zie je terug in mijn werk, bij mijn familie en in mijn relaties. 

Met mijn passie voor dans, theater en coaching hoef ik binnen SAME4All gelukkig geen keuzes te maken, omdat ik dit nu allemaal met elkaar kan combineren!

Terug naar Wie zijn wij?